Day 1 | KLIA-OSAKA
Bertolak dari KLIA/KLIA2, penerbangan mengambil masa 6-9 Jam (Transit di Hong Kong 1 jam bagi Cathay Pacific), Ketibaan di Kansai International Airport Osaka. Bertemu dengan Tour Guide di balai ketibaan dan bertolak ke kediaman. Check In dan Rehati)

Day 2 | UMEDA SKY BUILDING – KUROMON MARKET – SHINSAIBASHI
Breakfast dan mulakan lawatan. Pada hari ini kita akan melawat bandaraya Osaka yang penuh tarikan tersendiri. Singgah di Umeda Sky Building Observatory dan seterusnya ke Osaka Castle, salah sebuah istana Shogun yang paling terkenal di Jepun. Pada sebelah tengahari kita akan ke Kuromon Market, dan kemudiannya membeli belah di Shinsaibashi Shopping District sehingga petang. Pulang ke Hotel di sebelah petang dan berehat.

Day 3 | KYOTO- ARASHIYAMA- SAGANO ROMANTIC TRAIN
Breakfast dan mulakan lawatan. Pada hari ini kita akan ke daerah Kyoto yang terkenal dengan budaya dan keindahan Jepun. Kita akan melawat Arashiyama bamboo forest, dan kemudian menaiki Sagano Romantic Train yang sangat menarik. Bersiar-siar di persisiran sungai Katsura dan Togetsukyo Bridge. Pulang ke hotel di sebelah petang dan berehat.

Day 4 | NARA WILD DEER PARK – KOBE HARBORLAND – MASJID KOBE
Breakfast dan mulakan lawatan. Pada hari ini kita akan ke Nara wild deer park dimana anda bebas untuk bermain, memberi makan dan bergambar dengan rusa liar di taman ini. Pada sebelah tengahari kita akan ke daerah Kobe untuk melawat Kobe Harborland dan Masjid Kobe. Pulang ke Hotel di sebelah petang dan berehat.

Optional : Melawat Kaiyukan Aquarium, Tempozan Ferris Wheel, Santa Maria Cruise (tiket optional)

Day 5 | FREE & EASY
Pada hari ini anda bebas untuk meneroka bandar Osaka atau pilih dari optional tour . (Recommended : Universal Studios Japan) / Transfer ke Airport dan penerbangan pulang (bagi pakej 5H4M)

Day 6 – Bertolak ke Airport, last minute shopping di Rinku Town Premium Outlet, Sayonara dan selamat pulang ke Tanah Air (bagi pakej 6H5M)


HARGA PAKEJ (GROUND TOUR)

Senarai harga ini adalah untuk private tour (F.I.T) . untuk group tour (Series departure) klik di sini : Osaka Group Tour

PAXHARGA PAKEJ (5H4M)HARGA PAKEJ (6H5M)
4-5 PAX (Min. 4 Pax To Go)RM3815.00/PaxRM4215.00/Pax
6-7 PAXRM3715.00/PaxRM4115.00/Pax
8 PAX+RM3615.00/PaxRM4015.00/Pax

*Harga Pakej Tidak termasuk surcharge tiket penerbangan untuk peak season / holiday season / cuti sekolah / public holiday dsb

PAKEJ TERMASUK
1. Penginapan (3 Stars Hotel) / Homestay apartment
2. Transport : City Tour dengan train, airport transfer dengan coach (Bagi tour sepenuhnya dengan private transport, hubungi kami untuk harga)
3. Meal : Seperti dalam itinerary
4.  Tour Guide dari Malaysia fasih berbahasa Jepun (Bumiputera)

PAKEJ TIDAK TERMASUK
1. Lain-lain tiket masuk yang tidak dinyatakan atau optional
2. Travel Insurance (Optional RM70)
3. Meal yang tidak dinyatakan dalam itinerari
4. Tiket Penerbangan Pergi Balik

BORANG TEMPAHAN :

WHATSAPP UNTUK TEMPAHAN : +60175897919 
E-MAIL : sushitravel@gmail.com


CARA BAYARAN :

SISTEM BAYARAN ANSURAN 3 KALI : 

Bagi keselesaan anda, kami memperkenalkan sistem bayaran ansuran 3 kali :

1. RM500/Pax Deposit dalam masa 14 hari dari tarikh booking
2. RM3000/Pax Bayaran dalam masa 45 hari dari tarikh booking
3. Baki Bayaran sekurang-kurangnya 1 Bulan sebelum tarikh berlepas

*Tertakluk kepada Terma & Syarat – sila rujuk terma & syarat berkenaan Validasi, Yuran Pembatalan dan perubahan harga/tentatif Trip.

Kami menerima bayaran secara deposit/transfer/cheque ke akaun Maybank kami seperti berikut :

maybank
Advertisement