ITINERARI TRIP

Day 1 | KLIA-TOKYO
Bertolak dari KLIA/KLIA2, penerbangan mengambil masa 6-9 Jam (Transit di Hong Kong 1 jam bagi Cathay Pacific), Ketibaan di Haneda/ Narita International Airport Tokyo. Bertemu dengan Tour Guide di balai ketibaan dan bertolak ke kediaman. Check In dan Rehat

Day 2 | ASAKUSA-TOKYO SKY TREE- UENO – AKIHABARA
Breakfast dan mulakan lawatan. Pada hari ini kita akan melawat kita akan melawat Asakusa Sensoji serta souvenir shopping di Nakamise Street. Seterusnya kita akan melawat Tokyo Sky Tree iaitu menara tertinggi di Jepun di sebelah petang (Tiket masuk Optional). Pulang ke hotel dan berehat.

Day 3 | MT FUJI – OSHINO HAKKAI – GOTEMBA PREMIUM OUTLET
Breakfast dan mulakan lawatan. Melawat Mt. Fuji area dengan private transport (Van/Coach). Melawat Kawaguchiko Lake, menaiki Kachi Kachi Mountain Cable Car. di atas gunung ini kita boleh melihat permandangan Mt Fuji yang indah. Kemudian kita akan melawat Oshino Hakkai world heritage village, sebuah kampung lama ala Jepun yang cantik. Akhir sekali di sebelah petang, kita singgah untuk membeli belah di Gotemba Premium Outlets.

Day 4 : TOKYO-OSAKA
Breakfast dan Check Out . Pada hari ini sekiranya kita akan transfer ke Osaka dari Tokyo dengan domestic flight. (Optional : transfer dengan Shinkansen bullet train)Transfer ke airport, check in dan perlepasan. Setibanya di Osaka, transfer ke penginapan dan check in. Di sebelah petang kita akan melawat / shopping di Shinsaibashi shopping district dan juga Dotonbori gourmet street.

Day 5 : KYOTO- ARASHIYAMA- SAGANO ROMANTIC TRAIN
Breakfast dan mulakan lawatan. Pada hari ini kita akan ke daerah Kyoto yang terkenal dengan budaya dan keindahan Jepun. Kita akan melawat Arashiyama bamboo forest, dan kemudian menaiki Sagano Romantic Train yang sangat menarik. Bersiar-siar di persisiran sungai Katsura dan Togetsukyo Bridge. Pulang ke hotel di sebelah petang dan berehat.

Day 6 :  Nara Wild Deer Park – Masjid Kobe
Breakfast dan mulakan lawatan. Pada hari ini kita akan ke Nara wild deer park dimana anda bebas untuk bermain, memberi makan dan bergambar dengan rusa liar di taman ini. Pada sebelah tengahari kita akan ke daerah Kobe untuk melawat Kobe Harborland dan Masjid Kobe. Pulang ke Hotel di sebelah petang dan berehat.

Day 7 : OSAKA-KANSAI AIRPORT-KLIA
Breakfast dan check out kediaman. Transfer ke airport dan sekiranya masa mengizinkan kita akan last minute shopping di Rinku Town Premium Outlet. Check in dan penerbangan pulang ke Malaysia

HARGA PAKEJ (GROUND)

4-5 Pax : RM6500.00/Pax
6-9 Pax : RM6400.00/Pax
10 Pax ke atas : RM6300.00/Pax

KANAK2 (w/ bed, flight seat,meals)(3-11 Tahun)
RM6300.00 Per Pax

Single Supplement + RM750/Pax

** Semua harga pakej tidak termasuk surcharge peak season / surcharge tiket penerbangan sekiranya ada

PAKEJ TERMASUK

  1. Penginapan (3 Stars Hotel)
  2. Transport : 6 Hari dengan train, 1 hari dengan private transport (Mt Fuji Tour), Airport transfer dengan coach (Hubungi kami untuk pakej Private Transport sepenuhnya)
  3. Meal : 4x Breakfast di Hotel, 4x Lunch di Restoran (Untuk Dinner, Tour Guide akan bawa ke lokasi makanan Halal )
  4. Tour Guide dari Malaysia fasih berbahasa Jepun (Bumiputera)
  5. Entrance Fee : Sagano romantic Train

.
PAKEJ TIDAK TERMASUK

  1. Lain-lain tiket masuk yang tidak dinyatakan atau optional
  2. Travel Insurance (Optional RM70)
  3. Meal yang tidak dinyatakan dalam itinerari
  4. Tiket Penerbangan Pergi Balik (Dapatkan harga tiket penerbangan semasa untuk trip anda – hubungi kami)

Borang Tempahan

WHATSAPP UNTUK TEMPAHAN : +60175897919 
E-MAIL : sushitravel@gmail.com

CARA BAYARAN :
SISTEM BAYARAN ANSURAN 3 KALI : 

Bagi keselesaan anda, kami memperkenalkan sistem bayaran ansuran 3 kali :

1. RM800/Pax Deposit dalam masa 14 hari tarikh booking
2. RM3000/Pax Bayaran dalam masa 45 hari dari tarikh booking
3. Baki Bayaran sekurang-kurangnya 1 Bulan sebelum tarikh berlepas

*Tertakluk kepada Terma & Syarat – sila rujuk terma & syarat berkenaan Validasi, Yuran Pembatalan dan perubahan harga/tentatif Trip.

Advertisement