tokyoSAKURA20

Musim Sakura adalah musim yang paling seronok kalau ke Jepun. Manakan tidak, ke mana saja kita pandang penuh dengan bunga sakura yang sangat cantik. Memang tak jemu melihatnya walaupun dah pergi berkali-kali!

 

“Biasanya travel agent lain jual pakej RM4900-RM5000 lebih, kenapa murah sangat ?”
kami boleh jual pakej lebih murah kerana kami latih sendiri tour guide kami dan kami uruskan sendiri tour ini tanpa sub pada company lain.

“boleh percaya ke Sushi Travel ni ?”
jemput baca testimoni para pelanggan kami yang lepas di sini : https://triphalaljepun.com/testimoni/

“macam best lah. macam mana nak tempah?”
anda boleh tempah terus dengan isi borang tempahan di website kami : https://triphalaljepun.com/pakej-sakura-2020/

ataupun Whatsapp ke : +60175897919 untuk urusan tempahan.

Nak baca itinerary dulu ? Boleh..percuma je. Klik saja link website kami : https://triphalaljepun.com/pakej-sakura-2020/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s